скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкових днів у цьому періоді:

1.
Itsenäisyyspäivä  : 
2.
Joulupäivä  : 
😥
3.
Tapaninpäivä  : 


Визначте період
..в Finland
сьогодні, понеділок, 5 грудень, 2022

робочий день : так
тиждень : 49 / 52
день року : 339 / 365
робочий день року : 237 / 254
приурочувати (UTC +02) : 09:33
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
21:33 (-1)

UTC
-09
Alaska
22:33 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
23:33 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
00:33

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
01:33

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
02:33

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
03:33

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
04:33

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
06:33

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
07:33

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
08:33

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
09:33

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
10:33

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
13:18

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
14:33

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
15:33

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
16:33

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
18:33

UTC
+12
Auckland, Wellington
20:33

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
груд.

05
09:33
UTC +02
Калькулятор
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Turkey
Portugal
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Russia
Ukraine
Sweden
Denmark
Norway
USA
France
United Kingdom & Ireland
Deutschland
Poland
Österreich
Schweiz
Netherlands
Belgique
Brasil
India
China
South Korea
Canada
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel