скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
52
416
середи :
51
408
четверги :
51
408
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2040
заробітна плата (€):
40800
0
0
0
0
0
52
52
2
0
1
1
2
4
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2021 :

Uudenvuodenpäivä : 
Loppiainen : 
Pitkäperjantai : 
Pääsiäispäivä : 
2. pääsiäispäivä : 
Vappu : 
Helatorstai : 
Helluntaipäivä : 
Juhannuspäivä : 
Pyhäinpäivä : 
Itsenäisyyspäivä : 
Joulupäivä : 
Tapaninpäivä : 
..в Finland
сьогодні, середа, 23 жовтень, 2019

робочий день : так
тиждень : 43 / 52
день року : 296 / 365
робочий день року : 207 / 253
приурочувати (UTC +02) : 18:27
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
05:27

UTC
-09
Alaska
07:27

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
08:27

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
09:27

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
10:27

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
11:27

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
11:27

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
12:27

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
14:27

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
16:27

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
17:27

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
18:27

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
18:27

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
21:12

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
22:27

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
23:27

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
00:27 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
02:27 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
04:27 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
жовт.

23
18:27
UTC +02
Калькулятор
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Turkey
Portugal
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Russia
Ukraine
Sweden
Denmark
Norway
USA
France
United Kingdom
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Netherlands
Belgique
Brasil
India
China
South Korea
Canada
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel