скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
51
408
середи :
51
408
четверги :
51
408
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2032
заробітна плата (€):
40640
0
0
0
0
0
53
52
2
1
1
1
2
2
4
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2016 :

Uudenvuodenpäivä : 
Loppiainen : 
Pitkäperjantai : 
Pääsiäispäivä : 
2. pääsiäispäivä : 
Vappu : 
Helatorstai : 
Helluntaipäivä : 
Juhannuspäivä : 
Pyhäinpäivä : 
Itsenäisyyspäivä : 
Joulupäivä : 
Tapaninpäivä : 
..в Finland
сьогодні, п'ятниця, 14 грудень, 2018

робочий день : так
тиждень : 50 / 52
день року : 348 / 365
робочий день року : 244 / 253
приурочувати (UTC +02) : 07:22
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
19:22 (-1)

UTC
-09
Alaska
20:22 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
21:22 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
22:22 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
23:22 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
00:22

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
01:22

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
02:22

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
04:22

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
05:22

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
06:22

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
07:22

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
08:22

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
11:07

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
12:22

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
13:22

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
14:22

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
16:22

UTC
+12
Auckland, Wellington
18:22

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
груд.

14
07:22
UTC +02
Калькулятор
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Turkey
Portugal
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Russia
Ukraine
Sweden
Denmark
Norway
USA
France
United Kingdom
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Netherlands
Belgique
Brasil
India
China
South Korea
Canada
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






API
контакти
Excel