скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408
вівторки :
53
424
середи :
50
400
четверги :
50
400
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2032
заробітна плата (€):
40640
0
0
0
0
0
52
52
2
0
2
2
2
3
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1996 :

Uudenvuodenpäivä : 
Loppiainen : 
Pitkäperjantai : 
Pääsiäispäivä : 
2. pääsiäispäivä : 
Vappu : 
Helatorstai : 
Helluntaipäivä : 
Juhannuspäivä : 
Pyhäinpäivä : 
Itsenäisyyspäivä : 
Joulupäivä : 
Tapaninpäivä : 
..в Finland
сьогодні, п'ятниця, 14 грудень, 2018

робочий день : так
тиждень : 50 / 52
день року : 348 / 365
робочий день року : 244 / 253
приурочувати (UTC +02) : 08:07
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
20:07 (-1)

UTC
-09
Alaska
21:07 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
22:07 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
23:07 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
00:07

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
01:07

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
02:07

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
03:07

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
05:07

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
06:07

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
07:07

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
08:07

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
09:07

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
11:52

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
13:07

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
14:07

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
15:07

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
17:07

UTC
+12
Auckland, Wellington
19:07

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
груд.

14
08:07
UTC +02
Калькулятор
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Turkey
Portugal
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Russia
Ukraine
Sweden
Denmark
Norway
USA
France
United Kingdom
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Netherlands
Belgique
Brasil
India
China
South Korea
Canada
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






API
контакти
Excel