скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
51
408
середи :
52
416
четверги :
50
400
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2032
заробітна плата (€):
40640
0
0
0
0
0
53
52
2
1
0
2
1
3
4
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
Finland default

Святкові дні в році 2022 :

Uudenvuodenpäivä : 
Loppiainen : 
Pitkäperjantai : 
Pääsiäispäivä : 
2. pääsiäispäivä : 
Vappu : 
Helatorstai : 
Helluntaipäivä : 
Juhannuspäivä : 
Pyhäinpäivä : 
Itsenäisyyspäivä : 
Joulupäivä : 
Tapaninpäivä : 
..в Finland
сьогодні, понеділок, 23 липень, 2018

робочий день : так
тиждень : 30 / 52
день року : 204 / 365
робочий день року : 141 / 253
приурочувати (UTC +02) : 02:45
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
13:45 (-1)

UTC
-09
Alaska
15:45 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
16:45 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
17:45 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
18:45 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
19:45 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
19:45 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
20:45 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
22:45 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
00:45

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
01:45

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
02:45

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
02:45

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
05:30

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
06:45

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
07:45

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
08:45

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
09:45

UTC
+12
Auckland, Wellington
11:45

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
черв.

23
02:45
UTC +02
Калькулятор
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Turkey
Portugal
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Russia
Ukraine
Sweden
Denmark
Norway
USA
France
United Kingdom
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Netherlands
Belgique
Brasil
India
China
South Korea
Canada
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






контакти
Excel