скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
52
416
середи :
51
408
четверги :
51
408
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2040
заробітна плата (€):
40800
0
0
0
0
0
52
52
2
0
1
1
2
4
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1993 :

Uudenvuodenpäivä : 
Loppiainen : 
Pitkäperjantai : 
Pääsiäispäivä : 
2. pääsiäispäivä : 
Vappu : 
Helatorstai : 
Helluntaipäivä : 
Juhannuspäivä : 
Pyhäinpäivä : 
Itsenäisyyspäivä : 
Joulupäivä : 
Tapaninpäivä : 
..в Finland
сьогодні, субота, 23 березень, 2019

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 12 / 52
день року : 82 / 365
робочий день року : 58 / 253
приурочувати (UTC +02) : 12:42
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
00:42

UTC
-09
Alaska
02:42

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
03:42

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
04:42

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
05:42

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
06:42

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
06:42

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
07:42

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
09:42

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
10:42

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
11:42

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
12:42

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
13:42

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
16:27

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
17:42

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
18:42

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
19:42

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
21:42

UTC
+12
Auckland, Wellington
23:42

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
бер.

23
12:42
UTC +02
Калькулятор
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Turkey
Portugal
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Russia
Ukraine
Sweden
Denmark
Norway
USA
France
United Kingdom
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Netherlands
Belgique
Brasil
India
China
South Korea
Canada
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel